Det test som Norrlandicus genomfört tillsammans med Kramfors socialtjänst och SCA Hygiene Products AB har i dagarna uppmärksammats av Äldrenytt.se. Äldrenytt.se når vi sitt nyhetsbrev ut till över 16 000 läsare och publicerar dagligen nyheter, artiklar och forskning som berör den svenska äldreomsorgen.

”På Viktoriagården, ett särskilt boende i Kramfors, har man varit med och testat TENA Identifi. Testprojektet leddes av Norrlandicus och handlade helt enkelt om att låta ett antal personer få sina inkontinensvårdsbehov utredda med hjälp av TENA Identifi. Vårdpersonalen på Viktoriagården hade redan innan arbetat med inkontinensvården på ett strukturerat och kompetent sätt, men frågan var alltså om de trots det kunde hitta förbättringsområden och därmed erbjuda en ännu bättre inkontinensvård för de personer som ingick i testet”

 

Hela nyheten finner du på: http://inkontinensbloggen.blogspot.se/